‘Prijs en releasedatum PS5 wordt dinsdag om 21.30 bekendgemaakt’

Zin in een lekker geruchtje? Eentje over de PS5… Dan kun je hem krijgen ook. Het betreft een van de grootste geheimen in de game-industrie op dit moment. De holy grail zeg maar. Er is een Italiaanse journalist die beweert dat hij de releasedatum én de prijs van de PS5 weet. En dus donderstraalde hij zijn kennis direct op social media zodat de hele wereld het kon zien. De datum zou, tromgeroffel, aanstaande dinsdag zijn. 21.30 uur in de avond om precies te zijn. En ja, dat is morgen al…

Het gerucht komt van de Italiaanse analist Roberto Serrano

Het gerucht komt van de Italiaanse bedrijfsanalist en branche-spreker Roberto Serrano. Dit is voorwaar geen kleine jongen. Hij heeft een redelijk goede staat van dienst als het gaat om het brengen van lekkende release data en branche-evenementen. Zo was de man spot on als het gaat om het voorspellen van de datum van het PS5-showcase-evenement en de datum en de tijd van het Microsoft’s Xbox Series X-game-evenement.

Waarom maakt Sony de prijs van de PS5 eerder dan Microsoft bekend?

Ondanks als deze credentials blijft het een gerucht. En dus moet je er een korrel zout bij nemen. Want waarom zou Sony de prijs eerder dan Microsoft naar buiten brengen? Wetende dat ze Microsoft dan de kans geven om er onder te duiken. Wat winnen ze daar mee? Aan de andere kant, als iedereen er toch al vanuit gaat dat de PS5 duurder gaat zijn dan de concurrent, waarom dan niet gewoon nu melden? Dan zit je perfect voor het begin van de zomervakantie en kunnen mensen alvast gaan sparen. Ze zullen toch op de blaren moeten zitten en dat kun je maar beter ver voor de launch doen als er vlakbij in de buurt. Want door bijvoorbeeld eind augustus en september wat vette games te tonen drijft het ‘nare gevoel’ van de mogelijk hogere prijs snel weer weg.

The post ‘Prijs en releasedatum PS5 wordt dinsdag om 21.30 bekendgemaakt’ appeared first on Gamekings.

Lees meer op Gamekings >>