Brievenmaandag over Ubi Forward, F1 2020, 4K gaming & de Epic Store

Iiiiiitsss Tiiiiiiime, een nieuwe Brievenmaandag staat voor je klaar. Met Koos en Skate als de capabele antwoord gevers  die ze zijn. Op deze lekker frisse en zonnige dag zijn zij er even goed voor gaan zitten. Want de stapel brieven die klaar lagen was enorm. Met dank aan de speciale editie van vorige week toen er maar anderhalve brief werd beantwoord terwijl de editie bijna anderhalf uur duurde. Maar don’t worry, dat was eenmalig, deze draait ouderwets helemaal completamente om games en gaming. Met veel vragen over Ubisoft Forward.

Ubisoft Foward: Assassin’s Creed Valhalla & Far Cry 6

Natuurlijk waren er vragen over de Ubisoft Forward livestream van zondag. Bijvoorbeeld of het wel slim is van Ubisoft om Assassin’s Creed Valhalla twee dagen vóór Cyberpunk 2077 uit te laten komen. En toegegeven, dat is een uitdagende move. Zo is er een brief van een community member die F1 2020 anders dan ons een tegenvaller vond. Dat mag natuurlijk altijd, helemaal als je met argumenten komt. Brengen de argumenten van deze briefschrijver Koos en Skate een klein beetje van hun apropos? Hoe gaat het straks met 4K? Nu al merk je dat harde schijven vol stromen als developers 4K beelden in de game willen gebruiken. En niet iedereen heeft 2 TB schijven. Zou het niet raadzaam zijn als je straks kon kiezen tussen ‘gewoon’ en 4K zodat je minder grote bestanden naar binnen hoeft te slepen?

Moeten we blij zijn met de gratis games in de Epic Store?

Ook een mooie vraag is wat wij vinden van de acties die Epic elke week bijna de wereld in slingert en waarbij ze steeds games gratis weg geven. Dat moet toch potentiële klanten bij concurrent Steam weghalen? Natuurlijk gaan we ook een aantal van de vragen die vorige week waren ingestuurd alsnog beantwoorden. Sommige vraagstellers hadden hun vraag ook heel slim nog een keer ingestuurd. We houden van dat soort proactieve mensen. Kortom, een propvolle Brievenmaandag staat voor je klaar om de week op ontspannen wijze te openen. Dit keer geheel a-politiek…

The post Brievenmaandag over Ubi Forward, F1 2020, 4K gaming & de Epic Store appeared first on Gamekings.

Lees meer op Gamekings >>